Typová sauna aneb jednoduché a rychlé řešení

Moderní, funkční a ve znamení rychlé realizace. Typové sauny jsou hitem posledních měsíců. Přestože je v naší nabídce najdete již několik let, aktuálně po nich sahá stále více zákazníků. Jaké jsou jejich výhody a proč nad tímto řešením začít uvažovat?

Nejčastější důvody pro výběr typové sauny zřejmé. Jedná se o jednoduché a rychlé řešení výstavby sauny. Toto řešení však nabízí i mnoho dalších výhod. I přes absenci úprav sauny na míru nabízí typové sauny široké možnosti výběru. Přestože jsou rozměry dané výrobcem, můžete vybírat z široké nabídky modelů. A to co se do velikosti, materiálů, výbavy i druhu sauny týče. Znalost konečných rozměrů vám navíc umožní přesně si představit, kolik prostoru vám sauna ve finále zabere.

Dané rozměry, přesto široká možnost výběru

Nemáte doma místa nazbyt, ale přece jen byste si rádi dopřáli luxus vlastní sauny? Pak vybírejte z menších kousků, nejlépe v provedení pro jednu osobu. Na našem e-shopu seženete saunu již od rozměru 90x65 centimetrů (infrasauna San Marino), která vám doma zabere doslova méně místa než pracovní stůl. Hledáte saunu pro dva nebo rovnou pro celou rodinu? Žádný problém, jednoduše přizpůsobíte výběr typové sauny vašim potřebám. V naší nabídce najdete všechny typy saun vhodné pro 1 až 4 osoby.

Pokud vám doma nezbývá dostatek prostoru, ale máte k dispozici vlastní zahradu, vybírat můžete také ze sudových saun. Ty jsou přizpůsobeny umístění ve venkovním prostředí a poskytnou vám dostatek pohodlí i soukromí.

Finská, infra nebo kombinace obojího? Při koupi hotového řešení nejste limitováni ani druhem. Typové sauny se vyrábějí jak pro milovníky klasické finské sauny, tak pro vyznavače infrasaun. Že nepatříte ani do jedné skupiny? Pak doporučujeme zvolit kombinaci obojího ve formě kombinovaných saun.

Jasně daná cena

Je váš rozpočet jasně daný a neradi byste jej překročili? U typové sauny se ničeho bát nemusíte. Konečnou cenu kabiny vidíte okamžitě a žádná překvapení vás nečekají. Jednoduše vybíráte na základě svých možností. Oproti výstavbě klasické sauny na míru navíc ušetříte. Nemusíte platit architekta, řemeslníky ani příplatky za řešení na míru.

Snadná montáž

Typové sauny jsou založeny na stavebnicovém systému a s jejich výstavbou si poradí každý šikovnější kutil. Stačí poskládat jednotlivé kousky jako u skládačky. A pokud z montáže máte přeci jen strach, můžete si ji objednat u nás a ušetřit si starosti se skládáním i elektroinstalací.

Výhody typové sauny

  • Dané rozměry
  • Široká nabídka
  • Snadná montáž
  • Hotové řešení
  • Konečná cena

 

Širokou nabídku typových saun najdete na našem e-shopu.

 

Poradíme vám

Pokud si s výběrem typové sauny nejste jisti, navštivte nás a nechte si poradit od odborníků. Společně vybereme takovou saunu, která bude odpovídat vašim požadavkům i finančním možnostem. Pokud vás neosloví žádné z nabízených hotových řešení, rádi vám pomůžeme také s výstavbou sauny na míru.

NAHORU