Infra sauny

Infrapaprsky pro Vaše zdraví a pohodu

Přestože vypadají na první pohled velmi podobně, infrakabina se od klasické sauny značně liší.  Zatímco klasická sauna je vytápěna pomocích saunových kamen, v infrasauně jsou zabudovány infračervené zářiče. Ty vysílají infrapaprsky, které místnost zahřívají. Teplota se zde pohybuje v rozmezí 40-60॰C

Díky nižší teplotě je infra sauna vhodná i pro osoby, které špatně snášejí vysoké teploty klasické finské sauny. Infrapaprsky navíc pronikají hluboko do svalové tkáně, čímž pozitivně působí na Vaše zdraví. Pořízení infrasauny přináší kromě zdravotních účinků také další výhody, jako například nízké nároky na zastavěnou plochu, úspora elektrické energie nebo možnost individuálního nastavení intenzity záření.

Pokud váháte, zda si pořídit infrasaunu nebo klasickou saunu, napište nám, nebo nás navštivte. Naši odborníci Vám rozdíly vysvětlí, a doporučí nejvhodnější saunu dle Vašich představ.

Infra sauna pro Vaše zdraví?

Infrapaprsky pronikají hluboko do svalové tkáně, čímž působí pozitivně na zdraví člověka. Na základě věděcké studie od společnosti Physiotherm bylo prokázána celá řada pozitivních účinků, jako jsou posílení imunity, zlepšení krevního tlaku nebo zmírnění bolestí.

Imunita

Terapie významným způsobem ovlivňuje indikátory imunitního systému.

Krevní tlak

Pobyt v kabině vede k měřitelnému poklesu diastolického krevního tlaku. V hodné pro lidi s velkým tlakem.

Úleva od bolesti

Pobyt v kabině napomáhá uvolňování endorfinů a pomáhá při úlevě od bolesti.

Sport

Účinky pobytu v infrakabině jsou srovnatelné s mírným vytrvalostním tréninkem

GALERIE

Pojďme společně vytvořit něco velkého

V následujícím formuláři nám nadefinujte Vaši představu, nebo si s námi domluvte schůzku.
Připravíme Váš sen!

NAHORU